Priser

Alle bestillinger skal betales på Mobilepay 305585 samtidig med de laves.

15 minutters intro med instruktør, 50 kr.

Hver onsdag fra kl. 17 vil der på introholdet altid være instruktører tilstede, så din hund får den bedst mulige oplevelse. Ikke alle hunde kan nå at komme i vandet på 15 minutter, så overvej 2×15 minutter eller mere. Så skaber du bedre rammer for hundens oplevelse. Hvis din hund er vant til vandet, men ikke kan svømme så langt, så book 15 minutter. Brug kalenderen til introholdet

30 minutters svømning, 100 kr.

Hos Mandsholm Hundemotion er alt inkluderet i prisen på 100 kr. for en halv time. Her kan du booke en tid inden for åbningstider, der passer dig.

10 turskort, 900 kr.

Et 10 turskort har en holdbarhed af ét år fra købsdatoen for 900 kr. og gælder for 10 x 30 minutter. Det fungerer ved, at beløbet overføres til MobilePay 305585 sammen med brugerens navn. Bestillinger skal laves i samme navn og så opgør vi jeres kort en gang om måneden. Husk kortet kun kan bruges af en og samme person. Vedlæg din mailadresse, når du betaler kontant eller via MobilePay.

Månedskort, 500 kr.

Et månedskort er til dem der ønsker at bruge svømmehallen ofte. Kortet er personligt og giver adgang til én times daglig svømning alle ugens dage indenfor vores åbningstider. Månedskortet gælder for indehavers egne hunde, uanset antal. Et månedskort gælder i en kalender måned og er aktivt efter betaling. Ved betaling mellem den 1. og 15. dag koster månedskortet 500 kr. Ved betaling fra og med den 16. dag og måneden ud koster det 250 kr. samt 500 kr. for den efterfølgende måned. Det vil sige, at et kort bestilt den 16. dag koster 750 kr. og varer måneden ud samt den efterfølgende måned. Det er ikke muligt at dele et månedskort og bestillinger skal laves i kortolders navn. Det er muligt, at købe til flere måneder på én gang. Vedlæg din mailadresse, når du betaler kontant eller via MobilePay.

Ved arrangementer i svømmehallen eller brug af udendørsområdet, så aftaler vi en pris.